Meteen naar de inhoud

TRAININGEN

In de fabriek

De meeste trainingen vinden plaats op onze locatie aan de Lage Inkweg 4 in Hardenberg, De Fabriek. Tijdens deze trainingen wordt gebruik gemaakt van materialen en eigen lichaamskracht. Bij ons geen dure fitnessapparaten, maar snel schakelen tussen kracht en cardio met als doel allround fitheid. 7 dagen in de week kun je deelnemen aan onze workouts. Je plant deze lessen eenvoudig in via onze app. Zo ben je heel flexibel hoe vaak en wanneer je komt sporten.

De workouts zijn geen dag hetzelfde en voor iedereen haalbaar. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is het mogelijk een partnerworkout te doen. Liever zelf aan de slag met focus op je eigen programma? Kies dan voor onze open trainingsuren, oftewel ‘techniek in De Fabriek’. 

Back on track

Voor iedereen die moeite heeft om de eerste stap te zetten naar een gezondere leefstijl, bieden wij ons programma ‘back on track’ aan. In een half jaar tijd krijg je intensieve begeleiding van ons, met onder andere het stellen van persoonlijke doelen, voedingsadviezen en onbeperkt toegang tot fabrieks- en outdoortrainingen.

HYROX

Als je bij ons komt trainen in De Fabriek heb je naast het volgen van de reguliere workout ook de mogelijkheid om voor een HYROX-training te kiezen. Hierbij ligt de focus meer op inhoud en uithoudingsvermogen. HYROX is een wereldwijde fitnessformule, waarbij iedereen volgens hetzelfde format de strijd met zichzelf en elkaar aangaat tijdens unieke sportevenementen. De race begint met een run van 1 kilometer, gevolgd door een functionele oefening (zoals roeien, lunges of wallballs) en dit wordt in totaal 8 keer herhaald. De HYROX kun je single, met een partner of in teams van 4 volbrengen.

Sportbandit is sinds 2022 een official HYROX gym met gecertificeerde trainers. Wil jij trainen voor het volgende evenement in Rotterdam, Amsterdam, Maastricht of ergens anders op de wereld? Dan ben je bij Sportbandit op de juiste plek!

Outdoor

Liever in de buitenlucht sporten? Wij bieden outdoortrainingen aan op de Oldemeijer in Hardenberg. De training duurt een uur en bestaat uit het nodige hardloopwerk, afgewisseld met kracht- en cardio-oefeningen. Ideaal voor de vetbranding en het creëren van een goede mindset. Het is even afzien, maar daarna voel jij je weer helemaal mens. Deze vorm van trainen is ook een aanrader als je binnenkort een obstaclerun of crossloop op de planning hebt staan. 

Personal training

Binnen de personal training helpen we jou bij het realiseren van je persoonlijke doelen. Wekelijks trainen (waarbij een half uur per week 1-op-1-begeleiding), voedingsschema’s en meten zijn een must. We gaan samen aan de slag om van jou een echte sportbandit te maken, die moeiteloos meedraait met de workouts, die zelfverzekerd het leven tegemoet treedt, een gezond vetpercentage heeft en uitdagingen niet uit de weg gaat. Heb jij een steuntje in de rug nodig? De koffie staat klaar voor een goed gesprek. 

Bekijk onze timetable en shop